Kjøp og få fire års garanti og tre års ekstra garanti – gratis

Med Philips LongerLife Xenon-lyspærer kan du føle deg trygg, takket være garantien som varer opptil syv år. Sett inn Xenon LongerLife-lyspærer i bilen din, så kan du kjøre uten å være bekymret for feil på pærene. Philips LongerLife-lyspærene leveres med fire års garanti som standard. Registrer kjøpet ditt på nett for å utvide garantien med tre ekstra år, helt gratis. Du kan føle deg trygg de syv neste årene.

Standard fire års garanti

Philips LongerLife Xenon-lyspærene er av høy kvalitet, og gjør at du kan føle deg trygg. Du får automatisk fire års garanti fra kjøpsdatoen.

Tre års garanti ekstra – gratis

Xenon LongerLife-lyspærer har lengre levetid enn andre Philips Xenon-lyspærer. Du kan få utvidet garantien med tre år ved å registrere deg på nett, slik at du ikke trenger å bekymre deg.Registrer Xenon LongerLife-lyspærene dine, og følg de tre enkle trinnene nedenfor.

  • Den perfekte Xenon-lyspæren for bilen din, med svært lang levetid
  • Originalt utstyr fra oppfinneren av Xenon
  • Philips' lyspærer til bil er lagd av kvartsglass av høy kvalitet
  • Philips' lyspærer til bil er svært fuktbestandige
Gå til katalogen

Garantivilkår

Les mer

Ytterligere tre års garanti gratis med tre enkle trinn

1. Først må du bekrefte at du har et ekte Philips-produkt ved å sjekke garantikoden på ekthetssertifikatet.

Viktig

Når du kjøper en Xenon LongerLife-lyspære på et verksted eller i en butikk, bør du alltid be om å få etiketten med ekthetssertifikatet på, eller ta vare på den delen av pakken der denne etiketten er festet. Ta vare på ekthetssertifikatet sammen med garantien.

Ekte produkter

Vi i Philips har som høyeste prioritet å sørge for at kundene som kjøper Philips-produkter, blir fornøyde. Vi selger alle produktene våre i esker med firmalogoen vår trykt på, slik at man tydelig kan se at dette er et ekte Philips-produkt. I tillegg har vi festet en etikett med ekthetssertifikatet på esken.
captcha